Wat is HTX Earn?

Q1: Wat is HTX Earn?

HTX Earn is een one-stop investeringsplatform voor digitale activa, ontworpen door het HTX Platform. Omvat Vast Inkomen, Newlist Featured, Auto-Invest, Crypto Staking en andere producten; Tegelijkertijd worden er activiteiten als "PrimeEarn" gelanceerd als tijdelijke promoties op basis van marktomstandigheden om gebruikers meer mogelijkheden tot renteinkomsten te bieden.

Q2: Over het product Auto-Invest (Flexibel Inkomen)

● Wat is het Auto-Invest (Flexibel Inkomen) product?

Auto-Invest is een flexibel stortingsproduct dat door HTX is gemaakt om gebruikers te helpen bij het verwezenlijken van een one-stop-inkomen. Je kunt op elk moment storten en opnemen, maar ook herbeleggen met samengestelde rente.

● Regels voor renteberekening Flexibel Inkomen

T-dag uitbetaling. De uitkeringen worden berekend om 0:00 (UTC+8) op T+1 tijd, en het inkomen wordt vrijgegeven om 0:00 (UTC+8) op T+2 tijd.

● Aflosregels voor Flexibel Inkomen

Als je je hebt geabonneerd kun je op elk moment je activa aflossen. De aflosdag is uitgesloten van de renteberekeningsperiode. HTX Earn voert elke dag tussen 16.00 uur en 17.00 uur (UTC) interdagelijkse overdrachten en systeemonderhoud uit, waarbij aflossen niet wordt ondersteund.

Q3: Over het product Vast Inkomen

● Wat is het Vast Inkomen?

Vast Inkomen is een HTX Earn-product waarmee je je inactieve crypto-activa kunt gebruiken en hogere rentes kunt krijgen. Je kunt je vermogen pas aflossen op de aflosdatum. Het Vaste Inkomen-instrument biedt doorgaans een hogere APY dan Auto-Invest (Flexibel Inkomen) vanwege de verminderde flexibiliteit.

● Hoe bereken je het productinkomen van Vast Inkomen?

De rente wordt berekend vanaf een dag na het afsluiten van een abonnement. De berekening is gebaseerd op de rente op het moment van het activeren van het abonnement.

● Wat zijn de aflosregels voor producten van Vast Inkomen?

Gebruikers kunnen hun activa niet aflossen tijdens de aanbiedingsperiode van het abonnement. De hoofdsom en rente van het abonnement worden na de vervaldag automatisch afgelost en overgemaakt naar de spotrekeningen van de gebruiker. Als gebruikers de functie "Automatische overmaken naar Flexibel Inkomen" activeren, worden de hoofdsom en rente van gebruikers voor producten in Vast Inkomen aan het einde van de aanbiedingsperiode voor Vast Inkomen overgemaakt naar de overeenkomstige producten in Flexibel Inkomen. Dan kun je elke dag goed verdienen.

Q4: Over het product Newlist

Newlist-producten selecteren ultrahoge APY en populaire activa die gebruikers diverse opties voor activa-inkomsten bieden in de vorm van vaste deposito's, met APY tot wel 1000%. Raadpleeg voor renteberekening, storting en aflossing de regels voor geprefereerde producten van Vast Inkomen.

Q5: Over het product Staking

Staking is een financieel product dat POS-mechanisme-tokens voor gebruikers selecteert. Het heeft productvoordelen zoals veiligheid en stabiel inkomen; Staking-producten zijn onder meer Auto-Invest-producten (Flexibel Inkomen) en Vast Inkomen. Gebruikers kunnen vrij kiezen volgens hun eigen investeringsvoorkeuren.

Q6: Vereisten voor het gebruik van HTX Earn

Gebruikers moeten vóór gebruik de registratie en ID-verificatie voor hun HTX-rekening voltooien. Bovendien moeten het beschikbare saldo van gebruikers voldoen aan de minimale abonnementsvereisten om hun abonnementen te kunnen verwerken. Houd er rekening mee dat HTX Earn momenteel niet beschikbaar is voor gebruikers uit het vasteland van China, Macao China, de VS, Japan en andere landen of regio's waar beperkingen zijn gesteld aan investeringen in cryptocurrency.

Q7: Is de hoofdsom gegarandeerd op mijn deposito's in HTX Earn?

HTX Earn vertrouwt op het HTX risicocontrolesysteem, en alle gebruikersactiva die in HTX Earn zijn gestort, zijn veilig en beveiligd.

Q8: Wanneer wordt het geld van gebruikers afgeschreven na een storting op HTX Earn?

Het geld van de gebruiker wordt op de dag van storting afgeschreven van de spotrekening naar de HTX Earn-rekening. Gebruikers kunnen op elk moment de activa op de HTX Earn-rekening bekijken.

Q9: Waarom zou ik HTX Earn gebruiken?

HTX Earn biedt je de mogelijkheid om rente te verdienen op een diverse portefeuille van digitale activa die je niet wil verhandelen. Naarmate we onze diensten uitbreiden, worden er steeds meer tokens beschikbaar gesteld op HTX Earn die je kunt storten op renteniersrekeningen.

Q10: Hoe begin ik met verdienen?

● Zoek HTX Earn via de app of webversie (Web: log in op HTX en ga naar HTX Earn onder Finance in de navigatiebalk bovenaan / App: tik op HTX Earn in het middelste gedeelte van de startpagina van de app)

● Kies de staking-voorwaarden (Flexibel/Vast/Featured) en het token dat je wilt storten

● Voer het bedrag in dat je wilt storten en kies of je Automatisch Overmaken wilt activeren (standaard geactiveerd)

● Lees het HTX Earn-contract en ga akkoord met de voorwaarden

● Klik op "Abonneren"

Raadpleeg de Gebruikersgids voor HTX Earn voor meer informatie.