Hoe kan ik crypto opnemen met de HTX-app?

Hier nemen we Bitcoin als voorbeeld om te laten zien hoe u crypto van HTX naar andere wallets kunt opnemen.

1.Log in op de HTX-app en klik op [Balances].

2. Klik op [Withdraw] en zoek naar het token dat u wilt opnemen.

3. Selecteer de keten

Zorg ervoor dat u dezelfde keten selecteert als de keten van het platform waarvan u geld opneemt. Als u de verkeerde keten selecteert, verliest u uw geld.

4. Plak het adres waarnaar u de tokens wilt opnemen en voer het opnamebedrag in.

5. Houd rekening met de transactiekosten en het bedrag dat de andere portemonnee ontvangt.

6. Klik op [Withdraw] en bevestig de transactie opnieuw.

7. Controleer de transactie door de instructies op het scherm te volgen.

8. Klik op [Confirm] en wacht tot de overdracht is verwerkt.

Trade on the go with HTX App (iOS/Android)

Find us on:

Twitter: https://x.com/htx_global

Facebook: https://www.facebook.com/htxglobalofficial/

Instagram: https://www.instagram.com/htxglobalofficial/

Reddit: https://www.reddit.com/r/HuobiGlobal/

Medium: https://htxofficial.medium.com/

Telegram:

https://t.me/htxglobalofficial

https://t.me/huobiofficial

https://t.me/HTX_Chineseofficial

HTX reserves the right in its sole discretion to amend, revise or cancel this announcement at any time and for any reasons without prior notice. The above is for information purposes only and HTX makes no recommendations or guarantees in respect of any digital asset, product, or promotion on HTX. Prices of digital assets are highly volatile and trading digital assets is risky. Please read our Risk Reminder text here.