MONO Handelspromotie: 30.000 MONO te winnen!

Promotie periode: 16:00:00 (UTC) op 29 november - 15:59:59 (UTC) op 9 december.

Er zijn in totaal 10 rondes. Vanaf 16:00:00 (UTC) op 29 november, zal elke ronde 24 uur duren, onmiddellijk gevolgd door de volgende ronde.

Regels:

• KYC-geverifieerde gebruikers met 24-uurs handelsvolumes van minimaal 40 MONO (aankopen + verkopen, exclusief wastrades) in een enkele ronde komen in aanmerking voor een deel van onze 30.000 MONO prijzenpot. 50 gelukkige gebruikers worden in elke ronde getrokken om 36 MONO te ontvangen op basis van de Lotto Winnaars Lucky Draw Regels(Gebruikers ID's komen overeen met blok ID's op het Ethereum mainnet).
  • De overige in aanmerking komende deelnemers winnen een evenredig deel van 1.200 MONO voor elke ronde.
  • De gelukstrekking vindt elke dag plaats om 06:00 (UTC) van 1 dec tot 10 dec.

Let op:

• Winnaars voor elke ronde zullen worden onthuld via officiële aankondigingen.
  • De beloningen worden binnen 7 werkdagen na afloop van het evenement naar de Exchange-accounts van de gebruikers gestuurd.
  • Dit evenement is alleen toegankelijk voor ouderaccounts die de ID verificatie hebben doorstaan. Het niet voltooien van de ID verificatie voor het einde van elke ronde zal gebruikers diskwalificeren voor beloningen op die specifieke dag.
  • Market makers zijn niet toegestaan om deel te nemen aan dit evenement.
  • Zorg ervoor dat u voldoende risicobeoordeling uitvoert wanneer u handelt in nieuw genoteerde tokens, aangezien deze vaak onderhevig zijn aan hoge prijsvolatiliteit.

Algemene Voorwaarden

• Vanwege lokaal nalevingsbeleid kunnen gebruikers uit de volgende landen of regio's niet deelnemen: Japan, Cuba, Iran, het vasteland van China, Hongkong (China), Macau (China), Noord-Korea, Soedan, Syrië, de Verenigde Staten en haar overzeese gebieden (Amerikaans Samoa, Guam, Noordelijke Marianen eilanden, Puerto Rico, en de Verenigde Staten Maagdeneilanden), Venezuela, Canada, en Singapore.
  • HTX behoudt zich het recht van definitieve interpretatie voor alle aspecten van de bovenstaande evenementen en het recht om elke deelnemer die tekenen van frauduleus gedrag vertoont te diskwalificeren.

HTX

29 november 2021

Handel onderweg met de HTX App (iOS/Android)

Vind ons op:

Twitter: https://x.com/htx_global

Facebook: https://www.facebook.com/htxglobalofficial/

Instagram: https://www.instagram.com/htxglobalofficial/

Reddit: https://www.reddit.com/r/HuobiGlobal/

Gemiddeld: https://htxofficial.medium.com/

Telegram:

https://t.me/htxglobalofficial

https://t.me/huobiofficial

https://t.me/HTXFutures_en

HTX behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken deze aankondiging op elk moment en om welke reden dan ook zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, te wijzigen of te annuleren. Het bovenstaande is alleen voor informatieve doeleinden en HTX geeft geen aanbevelingen of garanties met betrekking tot digitale activa, producten of promoties op HTX. De prijzen van digitale activa zijn zeer volatiel en het verhandelen van digitale activa brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tekst over de Risico's.