PYR-promotie: 10.000 PYR prijzenpot en 88% APY

PYR/USDT
--

Evenement I. Stort om een ​​aandeel van 4.000 PYR te winnen

Ronde I: 26 november 06:00:00 (UTC) – 26 november 11:59:59 (UTC)

Ronde II: 26 november 12:00:00 (UTC) – 3 december 12:00:00 (UTC) op 3 december

Regels:

• Tijdens ronde I komen gebruikers die PYR op het HTX-platform storten nadat ze van andere platforms zijn overgezet, in aanmerking voor een aandeel van 1.600 PYR op basis van hun netto-stortingsvolumes.
  • Tijdens ronde II komen gebruikers die PYR storten op het HTX-platform nadat ze van andere platforms zijn overgezet, in aanmerking voor een aandeel van 2.400 PYR op basis van hun netto-stortingsvolumes.
  • Netto stortingsvolumes = stortingsvolumes - Opnamevolumes
  • Gebruikers met negatieve nettostortingen komen niet in aanmerking voor beloningen.

Beloning Berekening:

• Individueel netto-stortingspercentage = individuele netto-stortingsvolumes/ totale netto-stortingsvolumes van alle in aanmerking komende gebruikers*100%
  • Individuele beloningen in ronde I = individueel netto-stortingspercentage * 1.600 PYR
  • Individuele beloningen in ronde II = individueel netto stortingspercentage * 2.400 PYR
  • De individuele beloningen zijn beperkt tot 20 PYR. Vanwege de afmetingen van het vinkje worden beloningen van minder dan 0,00000001 niet verdeeld.

Houd er rekening mee dat:

• Stortingen en opnames van subrekeningen worden bijgeschreven op hun bovenliggende rekeningen.
  • Beloningen worden binnen 7 werkdagen na afloop van het evenement naar de Exchange-accounts van gebruikers gestuurd.

Evenement II. Handel om een ​​aandeel van 6.000 PYR . te winnen

Periode: Openingstijd van PYR-handel – 12:00 (UTC) op 3 december

Regels:

• Gebruikers die tijdens de campagneperiode PYR (spottrading) verhandelen, komen in aanmerking voor een deel van onze prijzenpot op basis van hun spottradingvolumes.
Rangschikking Prijzenpot
1e – 50e 3000 PYR, gebaseerd op het aandeel van de spothandelsvolumes van elke gebruikerover de totale spothandelsvolumes van deze specifieke groep gebruikers.
  • Andere in aanmerking komende gebruikers met een minimum handelsvolume van 10 PYR zullen een gelijk deel van onze prijzenpot van 3.000 PYR winnen.
  • De individuele beloningen zijn beperkt tot 900 PYR.

Houd er rekening mee dat:

• Gebruikers moeten het ID-verificatieproces voltooien. Als u de ID-verificatie niet voltooit voordat de campagne afloopt, wordt elke PYR verbeurd.
  • Handelsvolumes in subrekeningen worden bijgeschreven op de respectievelijke bovenliggende rekeningen voor definitieve berekeningen.
  • Market makers mogen niet deelnemen aan dit evenement.
  • Beloningen worden binnen 7 werkdagen na afloop van de campagne naar het exchange-account van de gebruiker gestuurd.

Gebeurtenis III. Verdien 88% APY op PYR met HTX Earn

Periode: 26 nov 12:00 (UTC) - 3 december 12:00 (UTC)

Token Stortingsperiode Est. APY Min. Individuele stortingsvereiste: Maximaal Individuele stortingsvereiste: Maximaal Stortingslimiet in totaal
PYR 7 dagen (Vroege opzegging is niet toegestaan) 88% 0,1 PYR 35 PYR 105000 PYR
  • Tokens die tijdens het evenement worden verdiend, worden verdeeld in hetzelfde type tokens dat is gestort.
  • Beloningen en de gestorte tokens worden ontgrendeld en verzonden naar de wisselaccounts van de deelnemers 1 dag nadat de stortingsperiode is afgelopen.

Hoe deel te nemen:

Website: log in op HTX en vind HTX Earn onder Financiën in het navigatiemenu

Klik hier: https://www.huobi.com/nl-nl/financial/earn

App: Tik op HTX Earn op de startpagina

Klik hier: https://www.huobi.com/nl-nl/financial/earn/h5

Algemene voorwaarden

• Vanwege het lokale nalevingsbeleid kunnen gebruikers uit de volgende landen of regio's niet handelen in de Pioneer-zone: Japan, Cuba, Iran, het vasteland van China, Hong Kong (China), Macau (China), Noord-Korea, Soedan, Syrië , de Verenigde Staten en de overzeese gebiedsdelen (Amerikaans Samoa, Guam, Noordelijke Marianen, Puerto Rico en de Amerikaanse Maagdeneilanden), Canada en Singapore.
  • HTX behoudt zich het recht voor van definitieve interpretatie voor alle aspecten van de bovenstaande evenementen en het recht om elke deelnemer die tekenen van frauduleus gedrag vertoont te diskwalificeren.

HTX

26 november 2021

Handel onderweg met de HTX App (iOS/Android)

Vind ons op:

Twitter: https://twitter.com/HuobiGlobal

Facebook: https://www.facebook.com/huobiglobalofficial/

Instagram: https://www.instagram.com/huobiglobalofficial/

Reddit: https://www.reddit.com/r/HuobiGlobal/

Gemiddeld: https://huobiglobal.medium.com/

Telegram:

https://t.me/htxglobalofficial

https://t.me/huobiofficial

https://t.me/HTXFutures_en

HTX behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken deze aankondiging op elk moment en om welke reden dan ook zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, te wijzigen of te annuleren. Het bovenstaande is alleen voor informatieve doeleinden en HTX geeft geen aanbevelingen of garanties met betrekking tot digitale activa, producten of promoties op HTX. De prijzen van digitale activa zijn zeer volatiel en het verhandelen van digitale activa brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tekst over de Risico's.