Pensioenschema van bestaande gebruikersaccounts op het Chinese vasteland voor spothandel en Fiat-handel

Beste gewaardeerde gebruikers,

Ter ondersteuning van de toewijding van HTX aan het lokale nalevingsbeleid, zullen we gebruikersaccounts op het Chinese vasteland op een ordelijke manier buiten gebruik stellen en tegelijkertijd de veiligheid van gebruikersactiva waarborgen.

Zie het volgende (voorlopige) schema voor spot crypto-handel en fiat-handel:

1. Spothandel (Crypto-naar-Crypto)

• Stortingsdiensten voor gebruikers op het vasteland van China worden op 14 december om 03:00 uur (UTC) stopgezet.
  • Om 03:00 (UTC) op 15 december wordt spothandel voor gebruikers op het Chinese vasteland uitgeschakeld en worden alle lopende bestellingen geannuleerd. Opnameservices blijven open (gebruikers uit andere onbeperkte landen of regio's worden niet beïnvloed).

2. Fiat-handel

•  Alle transacties met digitale activa voor alle gebruikers waarbij CNY betrokken is, worden op 31 december om 16:00 uur (UTC) uitgeschakeld.

Over opnameservices:

Hoewel de handels-/depositoservices worden stopgezet, kunnen bestaande gebruikers van het Chinese vasteland nog steeds inloggen om persoonlijke informatie te controleren en activa op te nemen. De opnameservice blijft 1 tot 2 jaar open. Na afloop maken we de sluitingstijd bekend.

Houd er rekening mee dat:

"Gebruikers van het vasteland van China" hierboven verwijzen naar gebruikers die zijn gecertificeerd als staatsburgers van het Chinese vasteland op HTX. HTX beoordeelt gebruikers die geen ID-verificatie hebben uitgevoerd op basis van hun geregistreerde nationaliteit. Bovenstaand schema is voorlopig en we zullen u van tevoren op de hoogte stellen als er wijzigingen zijn.

Bedankt voor je ondersteuning!

HTX

2 oktober 2021

Trade on the go with HTX App (iOS/Android)

Find us on

Twitter: https://x.com/htx_global

Facebook: https://www.facebook.com/htxglobalofficial/

Instagram: https://www.instagram.com/htxglobalofficial/

Reddit: https://www.reddit.com/r/HuobiGlobal/

Medium: https://htxofficial.medium.com/

Telegram:

https://t.me/htxglobalofficial

https://t.me/huobiofficial

https://t.me/HTXFutures_en

HTX reserves the right in its sole discretion to amend or change or cancel this announcement at any time and for any reasons without prior notice. The above is for information purposes only and HTX makes no recommendations or guarantees in respect of any digital asset, product, or promotion on HTX. Prices of digital assets are highly volatile and trading digital assets involves risk. Please read our Risk Reminder text here.