Crypto-leningen voegt leenbare activa toe CRO, CELO, CHZ, ENJ

Beste gewaardeerde gebruikers,

HTX heeft CRO, CELO, CHZ en ENJ toegevoegd als leenbare activa op haar Crypto Loans-platform.

Hoe te lenen:

APP: Klik op [Meer] in het menu en selecteer [Financiën] - [Crypto-leningen]

WEB: Bezoek www.huobi.com,en klik op [Finance] - [Crypto Loans] in het navigatiemenu.

Web Link: https://www.huobi.com/en-us/financial/pledge/

Crypto-Leninggegevens: https://www.huobi.com/en-us/financial/pledge/detail/

Risico Herinnering: Het verhandelen van digitale activa brengt risico's met zich mee vanwege de hoge volatiliteit. Gelieve alle risico's volledig te begrijpen en voorzichtige beslissingen te nemen alvorens te handelen. Lees onze gedetailleerde risicoherinnering op https://www.huobi.com/support/en-us/detail/360000188081.

Dank u voor uw steun!

HTX

13 januari 2022

Handel onderweg met de HTX App (iOS/Android)

Vind ons op:

Twitter: https://x.com/htx_global

Facebook: https://www.facebook.com/htxglobalofficial/

Instagram: https://www.instagram.com/htxglobalofficial/

Reddit: https://www.reddit.com/r/HuobiGlobal/

Gemiddeld: https://htxofficial.medium.com/

Telegram:

https://t.me/htxglobalofficial

https://t.me/huobiofficial

https://t.me/HTXFutures_en

HTX behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken deze aankondiging op elk moment en om welke reden dan ook zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, te wijzigen of te annuleren. Het bovenstaande is alleen voor informatieve doeleinden en HTX geeft geen aanbevelingen of garanties met betrekking tot digitale activa, producten of promoties op HTX. De prijzen van digitale activa zijn zeer volatiel en het verhandelen van digitale activa brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tekst over de Risico's.