Pensioenschema van bestaande gebruikersaccounts op het Chinese vasteland voor marge en ETP's

Beste gewaardeerde gebruikers,

Ter ondersteuning van de toewijding van HTX aan het lokale nalevingsbeleid, zullen we gebruikersaccounts op het Chinese vasteland op een ordelijke manier buiten gebruik stellen en tegelijkertijd de veiligheid van gebruikersactiva waarborgen.

Zie het volgende (voorlopige) schema voor marge- en ETP-handel:

1. Margehandel

• Voor gebruikers op het Chinese vasteland stopt HTX op 8 oktober om 08:00 uur (UTC) met cross-/geïsoleerde marge-leningen.
  • Voor gebruikers op het Chinese vasteland zal HTX op 20 oktober om 03:00 uur (UTC) de handels-/overdrachtsdiensten voor gekruiste/geïsoleerde marges stopzetten. Op dat moment worden lopende bestellingen geannuleerd in de loop van verschillende fasen en wordt de verplichte terugbetaling geactiveerd als gebruikers geleende activa niet teruggeven. De resterende activa worden binnen 48 uur na dit tijdstip overgezet naar Exchange-accounts.

We raden gebruikers ten zeerste aan om geleende activa tijdig terug te betalen om eventuele verliezen veroorzaakt door verplichte terugbetaling te voorkomen. Gebruikers uit andere onbeperkte landen of regio's worden niet beïnvloed.

2. ETP-handel

• Voor gebruikers op het Chinese vasteland zal HTX op 8 oktober om 08:00 (UTC) de ETP-abonnementsdiensten stopzetten, terwijl het kopen, verkopen en inwisselen van diensten nog steeds mogelijk maakt voor alle wereldwijde klanten.
  • HTX stopt op 13 oktober om 03:00 (UTC) met ETP-transacties voor alle gebruikers. ETP-activa van bestaande gebruikers op het Chinese vasteland worden omgezet in USDT tegen de gemiddelde nettoprijs die is aangegeven tussen 02:00 - 03:00 (UTC) op 13 oktober, vóór de opschorting van de diensten. Deze activa worden binnen 14 dagen nadat we hun ETP-aandelen hebben teruggekocht, overgezet naar de Exchange-accounts van gebruikers. De gemiddelde nettowaarde wordt berekend op basis van de slotkoers, berekend tot op de minuut nauwkeurig.

Houd er rekening mee dat:

• We raden gebruikers op het Chinese vasteland ten zeerste aan hun ETP-aandelen van tevoren in te wisselen om risico's te vermijden die worden geïntroduceerd door potentiële prijsvolatiliteit, voordat de handel stopt. Andere ETP-handelaren uit onbeperkte landen of regio's worden niet beïnvloed.
  • HTX zal de ETP-handel hervatten na voltooiing van het pensioenproces. De specifieke hervattingstijd zal in een toekomstige kennisgeving worden vermeld. Gebruikers in niet-beperkte landen/regio's wordt sterk aangeraden om hun positierisico's van tevoren te beoordelen om verliezen als gevolg van gewelddadige marktschommelingen tijdens de opschortingsperiode te voorkomen, en het wordt aanbevolen om uw bestaande ETP-aandelen van tevoren te verhandelen of in te wisselen.
  • "Gebruikers van het vasteland van China" hierboven verwijzen naar gebruikers die zijn gecertificeerd als staatsburgers van het Chinese vasteland op HTX. HTX beoordeelt gebruikers die geen ID-verificatie hebben uitgevoerd op basis van hun geregistreerde nationaliteit. Bovenstaand schema is voorlopig en we zullen u van tevoren op de hoogte stellen als er wijzigingen zijn.

Bedankt voor je ondersteuning!

HTX

2 oktober 2021

Handel onderweg met de HTX App (iOS/Android)

Vind ons op: Twitter: https://x.com/htx_global

Facebook: https://www.facebook.com/htxglobalofficial/

Instagram: https://www.instagram.com/htxglobalofficial/

Reddit: https://www.reddit.com/r/HuobiGlobal/

Gemiddeld: https://htxofficial.medium.com/

Telegram:

https://t.me/htxglobalofficial

https://t.me/huobiofficial

https://t.me/HTXFutures_en

HTX behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken deze aankondiging op elk moment en om welke reden dan ook zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, te wijzigen of te annuleren. Het bovenstaande is alleen voor informatieve doeleinden en HTX geeft geen aanbevelingen of garanties met betrekking tot digitale activa, producten of promoties op HTX. De prijzen van digitale activa zijn zeer volatiel en het verhandelen van digitale activa brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tekst over de Risico's.