Bedieningshandleiding voor Opties op HTX’s Website

Stap 1. Op HTX website aanmelden

Meld aan op uw website account op HTX

Stap 2. Identiteitsverificatie voltooien

Voor gebruikers die de identiteitsverificatie nog niet hebben voltooid, gelieve deze eerst te voltooien.

Stap 3. Naar de optiehandelsinterface gaan

Ga naar [Overeenkomst Handel] in de bovenste navigatiebalk, klik op het vervolgkeuzemenu en selecteer [Opties] om de interface voor de optiehandel te openen.

Stap 4. Beoordeling van beleggersevaluatie voltooien en Optieproductovereenkomst afvinken

Er zijn in totaal 6 beoordelingsvragen. Kies het juiste antwoord en Kies "Ik heb de "Gebruikersovereenkomst gelezen en ga ermee akkoord" uit om het antwoord in te dienen.

Stap 5. Activa overboekven

Klik op de knop Overboeken. Kies de bronaccount uit en voer het bedrag (in USDT) in om activa over te boeken naar de Optieaccount.

Stap 6. Optieproducten kiezen

De websiteversie van HTX Opties heeft momenteel twee soorten producten, Europese spreadopties en Amerikaanse standalone opties. Met Europese spreadopties kunnen gebruikers de uitoefenprijsbereik tegen lagere kosten aanpassen. Met Amerikaanse standalone opties hoeven gebruikers slechts één uitoefenprijs in te stellen. Over het algemeen hebben Amerikaanse standalone opties kenmerken van transactieflexibiliteit, vroege uitoefening en onbeperkt opbrengsten tegen lagere kosten.

Europese spreadoptie: beperkt opbrengstpotentiëel tegen lagere kosten

Zoals weergegeven in de afbeelding: Zelfs als de stijging van de BTC-overeenkomstindex de hoge uitoefenprijs van 48.500 overschrijdt, kan de gebruiker nog steeds slechts een inkomst van 1000 USDT krijgen (de hoge uitoefenprijs van 48.500 - de lage uitoefenprijs van 47.500), waarbij de nettoopbrengst gelijk is aan inkomsten minus verschuldige kosten.

Amerikaanse standalone optie: onbeperkt opbrengstpotentiëel tegen hogere kosten (in vergelijking met Europese spreadoptie)

Zoals weergegeven in de afbeelding: Als de stijging van de BTC-overeenkomstindex de uitoefenprijs van 48.500 overschrijdt, staat het overschot voor de inkomst van de gebruiker, zonder bovengrens. Bovendien kunnen gebruikers de opties op elk moment vóór de vervaldatum ervan uitoefenen om de inkomsten vast te leggen (inkomsten - verschuldige kosten = nettoopbrengst).

Stap 7. Call/putopties kopen

Op deze webpagina kunnen gebruikers het optietype/de vervaldatum uitkiezen, de uitoefenprijs instellen, de hoeveelheid invoeren en op [Informeren] klikken. Het systeem berekent de premie voor de optie, en gebruikers kunnen op [Kopen] klikken om de bestelling te plaatsen.

(Opmerking: Voor de eerste transactie moet u het vakje 'Ik ben akkoord gegaan met de productovereenkomst voor opties' handmatig afvinken)

Europesean spreadoptie:

Amerikaanse standalone optie:

Step 8. Betaling bevestigen

Bevestig de bestelinformatie van de optieovereenkomst, zoals de onderliggende activa, de hoeveelheid, de uitoefenprijs, de breakevenprijs en de premie. De premie is de kosten voor de aankoop van de optieovereenkomst. Klik op Bevestigen om de optiepremie te betalen. Na het betalen van de premie wordt het overeenkomstige bedrag van de optieaccount afgetrokken. Op dezelfde tijd berekent het systeem de breakevenprijs van de optieovereenkomst. Voor een calloptie kan opbrengst worden gemaakt als de onderliggende prijs boven de breakevenprijs stijgt. Voor een putoptie kan opbrengst worden gemaakt als de onderliggende prijs onder de breakevenprijs daalt. Gebruikers kunnen vooraf opties uitoefenen om opbrengsten vast te zetten op grond van de breakevenprijs.

Europese spreadoptie:

Amerikaanse standalone optie:

Stap 9. Overeenkomsten Openen

Onderaan de optiehandelsinterface kunnen gebruikers de openstaande overeenkomsten bekijken. De weergegeven informatie bevat de overgebleven tijd, niet-gerealiseerde winst/verlies, enz. Bovendien kunnen gebruikers ervoor kiezen om vooraf op deze webpagina uit te oefenen. De overgebleven tijd staat voor de overgebleven tijd voordat de overeenkomst afloopt.

Europese spreadoptie:

Amerikaanse standalone optie:

Stap 10. Uitoefening en verrekening

De gebruiker kan wachten tot het product vervalt en de optieovereenkomst automatisch wordt uitgeoefend en verrekend. Op dezelfde tijd kunnen HTX-opties vooraf worden uitgeoefend. Op de webpagina Overeenkomsten openen kunnen gebruikers op "Uitoefenen" klikken om de opties vooraf uit te oefenen voor verrekening. Het systeem berekent het verwachte rendement op grond van de huidige onderliggende prijs.

Europese spreadoptie: automatische verrekening op de vervaldag

Bovendien is de innovatieve functie [Liquideren] van HTX Opties een nieuwe optie voor Europese opties en is het een krachtig hulpmiddel geworden voor de Europese optiehandel.

De Liquideren heeft kenmerken om de navolgende rechten en belangen van de optie te verkopen en de gebruiker is alleen verantwoordelijk voor de opbrengst/ het verlies vóór de liquidatie.

Liquidatie geeft gebruikers geen recht op andere inkomsten dan die van de overeenkomst en gebruikers hoeven geen andere kosten te betalen voor de liquidatie.

Amerikaanse standalone optie:

De bewerking voor Amerikaanse opties zijn eenvoudig, en de opties kunnen op elk moment worden uitgeoefend.

Door op [Uitoefenen] te klikken kunnen uw opties snel worden uitgeoefend.

Stap 11. Overeenkomsten afgesloten

Klik op [Gesloten contracten weergeven] aan de onderkant van optiehandelsinterface in het gebied Overeenkomsten openen om de historische bestellingen te bekijken. De weergegeven informatie bevat de duur, premie, inkomen, en status voor elke bestelling.

Voor openstaande overeenkomsten kunt u er ook voor kiezen om [Liquideren/Uitoefenen]

Europese spreadoptie:

Amerikaanse standalone optie:

Vind ons op

E-Mail: [email protected]

Twitter:https://twitter.com/HTX_Options

Telegram:https://t.me/HTXOptions

Handel op de go met HTX App (iOS/Android)

Vind ons op

Twitter: https://twitter.com/HuobiGlobal

Facebook: https://www.facebook.com/huobiglobalofficial/

Instagram: https://www.instagram.com/huobiglobalofficial/

Reddit: https://www.reddit.com/r/HuobiGlobal/

Medium: https://huobiglobal.medium.com/

Telegram:

https://t.me/htxglobalofficial

https://t.me/huobiofficial

https://t.me/HTXFutures_en

HTX behoudt zich het recht voor om naar eigen oordelen om deze mededeling op elk moment en om welke reden dan ook zonder voorafgaande kennisgeving aan te passen of te wijzigen of te annuleren. Bovenstaand is alleen voor informatiedoeleinden en HTX geeft geen aanbevelingen of garanties ten aanzien van digitale activa, producten of promoties op HTX. De prijzen van digitale activa zijn zeer volatiel en het handelen in digitale activa is riskant. Lees hier onze Risk Reminder tekst.