LITH-promotie: doe mee en win 6,4 miljoen LITH en geniet van 100% APY

LITH/USDT
--
--

Evenement 1: Stort om een ​​deel van onze 2,5 miljoen LITH prijzenpot te winnen

Ronde I: 3 december 04:00:00 (UTC) – 5 december 15:59:59 (UTC)

Ronde II: 5 december 15:59:59 (UTC) – 8 december 13:00:00 (UTC)

Regels:

● Tijdens ronde I komen gebruikers die LITH storten op HTX nadat ze ze van andere platforms hebben overgezet, in aanmerking voor een deel van onze 1,5 miljoen LITH-prijzenpot, op basis van hun nettostortingsvolumes.

● Tijdens ronde II komen gebruikers die LITH storten op HTX nadat ze ze van andere platforms hebben overgezet, in aanmerking voor een deel van onze 1M LITH-prijzenpot, op basis van hun nettostortingsvolumes.

● Netto stortingsvolumes = stortingsvolumes - Opnamevolumes

● Gebruikers met negatieve nettostortingen komen niet in aanmerking voor beloningen.

Beloningsberekeningen:

● Individueel netto-stortingspercentage = individuele netto-stortingsvolumes/totale netto-stortingsvolumes van alle in aanmerking komende gebruikers*100%

● Individuele beloningen in ronde I = individueel netto stortingspercentage *1,5 miljoen LITH

● Individuele beloningen in ronde II= Individueel netto-stortingspercentage *1M LITH

● De individuele beloningen zijn gemaximeerd op 30.000 LITH. Vanwege de beperkingen van de vink-weergavedimensie, worden beloningen van minder dan 0,00000001 LITH niet verdeeld.

Houd er rekening mee dat:

● Stortingen en opnames van subrekeningen worden bijgeschreven op hun bovenliggende rekeningen.

● Beloningen worden binnen 10 werkdagen na afloop van het evenement naar de Exchange-accounts van gebruikers gestuurd.

Evenement 2. Handel om te delen 2,6M LITH

Periode: 3 december 12:30 (UTC) – 8 december 13:00 (UTC)

Regels:

● Gebruikers die tijdens de campagneperiode LITH (spothandel) verhandelen, komen in aanmerking voor een deel van onze prijzenpot op basis van hun spothandelsvolumes.

Rangschikking Prijzenpot
1e – 50e 1,6M LITH gebaseerd op de proportie van iedere gebruikers’ Spot handelsvolume over het totale Spot handelsvolume van deze bepaalde groep gebruikers.

Andere in aanmerking komende gebruikers met een minimum handelsvolume van 34.000 LITH zullen een gelijk deel van onze 1M prijzenpot winnen. Individuele beloningen zijn beperkt tot 60.000 LITH.

Houd er rekening mee dat:

● Gebruikers moeten het ID-verificatieproces voltooien. Als u de ID-verificatie niet voltooit voordat de campagne afloopt, gaat elke beloning verloren.

● Handelsvolumes in subrekeningen worden bijgeschreven op de respectievelijke bovenliggende rekening voor definitieve berekeningen.

● Market makers mogen niet deelnemen aan dit evenement.

● Beloningen worden binnen 10 werkdagen na afloop van de campagne naar het exchange-account van de gebruiker gestuurd.

Evenement 3. Lucky Draw: 1,3 miljoen LITH voor het grijpen!

Periode: 3 december 16:00:00 (UTC) – 7 december 15:59:59 (UTC)

Er zijn in totaal 4 ronden. Vanaf 3 december 16:00:00 (UTC) duurt elke ronde 24 uur, onmiddellijk gevolgd door de volgende ronde.

Regels:

KYC-geverifieerde gebruikers met een minimum handelsvolume van 34.000 LITH (kopen + verkopen, exclusief wash-transacties) binnen 24 uur in een enkele ronde komen in aanmerking voor een deel van onze 1,3 miljoen LITH-prijzenpot.

● In elke ronde worden 40 gelukkige gebruikers getrokken om 4.075 LITH te ontvangen op basis van de Lotto Winners Lucky Draw Regels (gebruikers-ID's die overeenkomen met blok-ID's op het Ethereum-mainnet).

● De overige in aanmerking komende deelnemers winnen een evenredig deel van 162.000 LITH voor elke ronde.

● De gelukstrekking vindt elke dag plaats om 06:00 (UTC) van 5 december tot 8 december.

Houd er rekening mee dat:

● Winnaars voor elke ronde worden bekendgemaakt via een officiële aankondiging.

● De beloningen worden binnen 10 werkdagen na afloop van het evenement naar de Exchange-accounts van de gebruikers gestuurd.

● Dit evenement is alleen toegankelijk voor ouderaccounts die de ID-verificatie hebben doorstaan. Als de ID-verificatie niet wordt voltooid vóór het einde van elke ronde, worden gebruikers gediskwalificeerd voor beloningen op die specifieke dag.

● Market makers mogen niet deelnemen aan dit evenement.

Evenement 4: Stort LITH om 100% APY te genieten met HTX Earn

Periode: 3 december 12:00 (UTC) – 10 december 2021 om 12:00 (UTC)

Token Stortingsperiode Geschat APY Min. individueel stortingsvereiste: Max. individueel stortingsvereiste: Max. Stortingslimiet in totaal
LITH 7 dagen (vervroegde opzegging niet toegestaan) 100% 100 LITH 25.300 LITH 37.950.000 LITH

Tokens verdiend in het evenement worden verdeeld in LITH.

● Beloningen en de gestorte tokens worden ontgrendeld en verzonden naar de wisselaccounts van de deelnemers 1 dag nadat de stortingsperiode is afgelopen.

Hoe deel te nemen:

Website: log in op HTX en vind HTX Earn onder Financiën in het navigatiemenu

Klik hier: https://www.huobi.com/en-us/financial/earn

App: Tik op HTX Earn op de startpagina

Klik hier: https://www.huobi.com/en-us/financial/earn/h5

Algemene voorwaarden

● Vanwege het lokale nalevingsbeleid kunnen gebruikers uit de volgende landen of regio's niet deelnemen: het vasteland van China, Taiwan China, Hong Kong China, Macao China, de Verenigde Staten van Amerika, Canada, Japan, Cuba, Iran, Noord-Korea , Soedan, Syrië, Venezuela, Singapore en de Krim.

● HTX behoudt zich het recht voor van definitieve interpretatie voor alle aspecten van de bovenstaande evenementen en het recht om elke deelnemer die tekenen van frauduleus gedrag vertoont te diskwalificeren.

HTX

3 december 2021

Handel onderweg met de HTX App (iOS/Android)

Vind ons op:

Twitter: https://x.com/htx_global

Facebook: https://www.facebook.com/htxglobalofficial/

Instagram: https://www.instagram.com/htxglobalofficial/

Reddit: https://www.reddit.com/r/HuobiGlobal/

Gemiddeld: https://htxofficial.medium.com/

Telegram:

https://t.me/htxglobalofficial

https://t.me/huobiofficial

https://t.me/HTXFutures_en

HTX behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken deze aankondiging op elk moment en om welke reden dan ook zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, te wijzigen of te annuleren. Het bovenstaande is alleen voor informatieve doeleinden en HTX geeft geen aanbevelingen of garanties met betrekking tot digitale activa, producten of promoties op HTX. De prijzen van digitale activa zijn zeer volatiel en het verhandelen van digitale activa brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tekst over de Risico's.