NGL Trading Promotie: 20.000 NGL voor het grijpen!

Promotie periode: 14:00 (UTC) op 29 november - 14:00 (UTC) op 6 december

Regels:

Gebruikers die NGL verhandelen (spothandel) tijdens de actieperiode komen in aanmerking voor een deel van onze prijzenpot op basis van hun netto aankoopbedrag van NGL (Buys - Sells). Gebruikers met een negatief netto aankoopbedrag van NGL komen niet in aanmerking voor beloningen.

Rang Prijzenpot
1e-100e 10,000 NGL, gebaseerd op de verhouding van de netto aankopen van elke gebruiker van NGL over de totale netto aankopen van deze specifieke groep van gebruikers.
  • Andere in aanmerking komende gebruikers met een minimum netto aankoop van 40 NGL winnen een gelijk deel van onze 10.000 NGL prijzenpot.
  • Gebruikers zijn verplicht om het ID verificatie proces te voltooien. Het niet voltooien van de ID verificatie voor het einde van de campagne zal resulteren in het verlies van een beloning.
  • Market makers mogen niet deelnemen aan deze handelscampagne.
  • De individuele beloningen zijn begrensd op 5.000 NGL.
  • Handelsvolumes in subrekeningen zullen worden bijgeschreven op de respectievelijke moederrekeningen voor de definitieve berekening.
  • De beloningen zullen binnen 7 werkdagen na het einde van de campagne naar de beursrekening van de gebruiker worden gezonden.

Algemene Voorwaarden:

• Vanwege lokaal nalevingsbeleid kunnen gebruikers uit de volgende landen of regio's niet handelen in de Pioneer-zone: Japan, Cuba, Iran, het vasteland van China, Hongkong (China), Macau (China), Noord-Korea, Soedan, Syrië, de Verenigde Staten en haar overzeese gebieden (Amerikaans Samoa, Guam, Noordelijke Marianen eilanden, Puerto Rico, en de Verenigde Staten Maagdeneilanden), Venezuela, Canada, en Singapore.
  • HTX behoudt zich het recht van definitieve interpretatie voor alle aspecten van het bovenstaande evenement en het recht om elke deelnemer die tekenen van frauduleus gedrag vertoont te diskwalificeren.

HTX

29 november 2021

Handel onderweg met de HTX App (iOS/Android)

Vind ons op:

Twitter: https://x.com/htx_global

Facebook: https://www.facebook.com/htxglobalofficial/

Instagram: https://www.instagram.com/htxglobalofficial/

Reddit: https://www.reddit.com/r/HuobiGlobal/

Gemiddeld: https://htxofficial.medium.com/

Telegram:

https://t.me/htxglobalofficial

https://t.me/huobiofficial

https://t.me/HTXFutures_en

HTX behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken deze aankondiging op elk moment en om welke reden dan ook zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, te wijzigen of te annuleren. Het bovenstaande is alleen voor informatieve doeleinden en HTX geeft geen aanbevelingen of garanties met betrekking tot digitale activa, producten of promoties op HTX. De prijzen van digitale activa zijn zeer volatiel en het verhandelen van digitale activa brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tekst over de Risico's.