Introductie van Ambire Portemonnee

Ambire Portemonnee is een volledig uitgeruste cryptogeld-portemonnee van nieuwe generatie, ontworpen voor iedereen, van de absolute beginner in crypto tot de crypto en DeFi onderlegde gebruikers. Het brengt een aantal innovatieve functies aan de tafel, zoals transactiebatches, automatisch gasmanagment, hardware portemonnee ondersteuning voor militaire beveiliging, enz. Met Ambire portemonnee kan iedereen gemakkelijk profiteren van de crypto- en DeFi-industrie zonder ingewikkelde interfaces om te gaan of complexe concepten te leren. Het behandelt alles onder de kap, zodat gebruikers zich kunnen concentreren op de acties die ze willen uitvoeren en verder niets. Deze intuïtieve portemonnee helpt mensen vastzittende transacties te voorkomen, hun crypto-activa te beschermen en de overweldigende leerproces van DeFi-protocollen en -gereedschappen over te slaan. Met een crypto-geactiveerd debetkaart in de pijplijn, zal Ambire Portemonnee gebruikers ook toestaan om crypto met fiat te kopen en gemakkelijk hun crypto-activa vrij te geven voor dagelijkse transacties.

Belangrijkste kenmerken:

Het belangrijkste kenmerk is dat Ambire een slimme portemonnee is (elke gebruiker is een smart contract), waardoor het mogelijk maakt van transactiebatches (meerdere acties in dezelfde txn), het betalen van gas in stabiele munten, het automatiseren van gaskosten, het slimme herstellen van account, en anderen.
Bovendien ondersteunt Ambire hardware portemonnee’s (voorlopig Trezor en Ledger en Grid + in uitvoering), en veel ingebouwde DeFi-protocollen (vooral Aave en Yearn).

Token distributie en opsluiting:

Verdeling

Verdelingspercentage

Token Release Schema

Oprichters & Vroeg Team

10%

3 jaar lineair verwerving; toewijzing aan teamleden worden verdeeld zolang de gegeven persoon deel uitmaakt van het team – als ze vertrekken, verliezen ze de rest

Vroeger sponsors

10%

1 jaar lineair verwerving (lineair = meer tokens ontgrendelen elk blok, en ontvangers kunnen handmatig aanvragen als ze dat willen)

Vroege gebruikers

30%

Voor vroege gebruikers en strikers, verdeeld over 4 jaar (vroege gebruiker voortdurende  via airdrop)

ADX Strikers

10%

Als een manier van het betrekken van AdEx gemeenschap en het aanmoedigen van Ambire bij de gemeenschap, verdeeld over 18 maanden als extra verankering beloningen; deze verankering beloningen zijn vergrendeld (verdeeld in xPortemonnee en verkregen alleen in de portemonnee zelf)

Tijdschema van project:

November 2021 – gesloten Beta met 5.000 gebruikers;

16 December, 2021 – Portemonnee gaat live;

16 Januari, 2022 – meer dan 40.000 gebruikers en $21.000.000 fondsen worden vergrendeld;

Q1 2022 – Mobiele apps worden vrijgegeven

Team achtergrond:

Het hele team achter Ambire wordt ervaren in de crypto-industrie omdat het al meer dan 4 jaar heeft gewerkt aan Ambire AdEx (het eerste gedecentraliseerde advertentienetwerk).

Betrokken links:

Discord chat: https://discord.gg/nMBGJsb

Telegram: https://t.me/AmbireOfficial

Github: https://github.com/AmbireTech

Inhoud van deze pagina was aangeboden door het Ambire Portemonnee Team.

HTX

28 Januari, 2022

Handel onderweg met de HTX App (iOS/Android)

Vind ons op:

Twitter: https://x.com/htx_global

Facebook: https://www.facebook.com/htxglobalofficial/

Instagram: https://www.instagram.com/htxglobalofficial/

Reddit: https://www.reddit.com/r/HuobiGlobal/

Gemiddeld: https://htxofficial.medium.com/

Telegram:

https://t.me/htxglobalofficial

https://t.me/huobiofficial

https://t.me/HTXFutures_en

HTX behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken deze aankondiging op elk moment en om welke reden dan ook zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, te wijzigen of te annuleren. Het bovenstaande is alleen voor informatieve doeleinden en HTX geeft geen aanbevelingen of garanties met betrekking tot digitale activa, producten of promoties op HTX. De prijzen van digitale activa zijn zeer volatiel en het verhandelen van digitale activa brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tekst over de Risico's.