1SOL Handelspromotie: Deel 15.000 1SOL en verdien 200% APY!

Evenement I. Handel 1SOL om tot 5.000 1SOL te krijgen en 200% APY-booster coupon te verdienen

Periode: Openingstijd van de 1SOL handel - 12:00 (UTC) op 22 Dec

Regels:

● Tijdens het evenement worden 1SOL-handelaren gerangschikt op basis van hun netto koopvolumes (Buys - Sells) om 5.000 1SOL-beloningen te delen.

● Tijdens het evenement kunnen gebruikers met een netto aankoopvolume ≥ $500 een 200% APY booster coupon krijgen (tot 100 1SOL voor elke gebruiker). De 200% APY-boosterbon kan worden gebruikt voor Evenement III.

● De booster coupons zijn te winnen op een wie het eerst komt, het eerst maalt basis.

Rangschikking Prijzenpot
1e 900 1SOL
2e 700 1SOL
3e 500 1SOL
4e-10e 600 1SOL te verdelen volgens het nettoaankoopvolume van elke gebruiker in verhouding tot het totale nettoaankoopvolume van deze specifieke gebruikersgroep.
11e-20e 800 1SOL te verdelen volgens de nettoaankoopvolumes van elke gebruiker in verhouding tot de totale nettoaankoopvolumes van deze specifieke gebruikersgroep.
21e-50e 1 500 1SOL, gelijk te verdelen

Opmerking:

● Het handelspaar voor dit evenement: 1SOL/USDT.

● Handelsvolumes in subrekeningen zullen allemaal worden bijgeschreven op de respectievelijke moederrekeningen voor de definitieve berekening.

● Beloningen worden binnen 10 werkdagen na afloop van het evenement verdeeld over de Exchange-rekeningen van de gebruikers.

● Market makers mogen niet deelnemen aan deze promotie.

● Tijdens het evenement kan elke in aanmerking komende gebruiker slechts één 200% APY booster coupon krijgen.

● Gebruikers die aan de vereiste handelsvolumes voldoen, ontvangen de beloonde coupon de volgende dag.

Evenement II. 1SOL Handelswedstrijd - 10.000 1SOL te winnen!

Gebruikers met een netto aankoopvolume (Aankopen - Verkopen) ≥ 100 1SOL kunnen een prijzenpot van 5.000 1SOL delen, op basis van het netto aankoopvolume van elke gebruiker over het totale netto aankoopvolume van alle in aanmerking komende gebruikers.

Belangrijke opmerking: Het handelsvolume dat op een andere dag is voltooid, wordt vermenigvuldigd met de overeenkomstige coëfficiënt.

Data Coëfficiënt
Openingstijd van de 1SOL handel- 2021-12-17 11:59:59 (UTC) 3
2021-12-17 12:00:00 - 2021-12-20 11:59:59 (UTC) 2
2021-12-20 12:00:00 - 2021-12-22 12:00:00 (UTC) 1

Berekening van de beloning:

● De beloning voor elke gekwalificeerde gebruiker = (De totale netto koopvolumes van elke gebruiker * overeenkomstige coëfficiënt / totale volumes van alle gekwalificeerde gebruikers) * 5.000 1SOL.

Tijdens het evenement kunnen gebruikers met een netto aankoopvolume ≥ 200 1SOL (kopen-verkopen) een prijzenpot van 5.000 1SOL delen. 100 gelukkige gebruikers zullen worden getrokken om 30 1SOL te winnen op basis van de Lotto Winners Lucky Draw-regels (overeenkomst tussen gebruikers-ID's en de blok-ID van het Ethereum mainnet). De andere in aanmerking komende gebruikers zullen de resterende 2.000 1SOL gelijk verdelen.

Opmerking:

● Het handelspaar voor dit evenement: 1SOL/USDT

● Handelsvolumes in subrekeningen zullen allemaal worden bijgeschreven op de respectievelijke moederrekeningen voor de definitieve berekening.

● Beloningen worden binnen 10 werkdagen na afloop van het evenement uitgekeerd aan de Exchange-rekeningen van gebruikers.

● Market makers mogen niet deelnemen aan deze promotie.

Evenement III. Verdien tot 100% APY op Vaste Deposito's met HTX Earn

Periode: 11:00 (UTC), 16 dec - 11:00 (UTC), 23 dec

Token   Storting Periode   Schatting. APY  Min. Individuele Stortingen     Max. Individuele Stortingslimiet Max. Stortingslimiet in totaal
1SOL 7 dagen (vervroegde aflossing is niet toegestaan) 100%   1 1SOL 80 1SOL 160,000 1SOL

● Tokens verdiend in het evenement zullen worden verdeeld in 1SOL.

● Gebruikers met een 200% APY booster coupon kunnen genieten van 300% APY.

● Beloningen en de gestorte tokens zullen worden ontgrendeld en verzonden naar de Exchange-rekeningen van de deelnemers een dag na de stortingsperiode eindigt.

Voorwaarden & bepalingen

● Gebruikers zijn verplicht om het ID verificatieproces te voltooien. Als gevolg van lokale compliance-eisen, zullen gebruikers uit de volgende landen of regio's niet worden toegestaan om deel te nemen aan dit evenement: Het vasteland van China, Hongkong, China, Macau, de Verenigde Staten van Amerika, Canada, Japan, Cuba, Iran, Noord-Korea, Soedan, Syrië, Venezuela, Singapore, en de Krim.

● HTX behoudt zich het recht voor om de uiteindelijke beslissing te nemen met betrekking tot dit evenement. In het geval van valsspelen, behoudt HTX zich het recht voor om de betrokken gebruikers te diskwalificeren en hun beloningen te verbeuren.

HTX

15 december 2021

Trade on the go with HTX App (iOS/Android)

Find us on

Twitter: https://x.com/htx_global

Facebook: https://www.facebook.com/htxglobalofficial/

Instagram: https://www.instagram.com/htxglobalofficial/

Reddit: https://www.reddit.com/r/HuobiGlobal/

Medium: https://htxofficial.medium.com/

Telegram:

https://t.me/htxglobalofficial

https://t.me/huobiofficial

https://t.me/HTXFutures_en

HTX reserves the right in its sole discretion to amend or change or cancel this announcement at any time and for any reasons without prior notice. The above is for information purposes only and HTX makes no recommendations or guarantees in respect of any digital asset, product, or promotion on HTX. Prices of digital assets are highly volatile and trading digital assets is risky. Please read our Risk Reminder text here.